AVVS
Lid worden?

Schietsport magazine digitaal ontvangen

18-04-2023

Schietsport magazine digitaal ontvangen

Wil je voortaan de Schietsport digitaal ontvangen? Dan kun je dat regelen op de KNSA website, klik op onderstaande link:

Schietsport digitaal

Met ingang van jaargang 2016 is van het bondstijdschrift Schietsport een digitale versie beschikbaar. De KNSA heeft daartoe besloten omdat veel lezers daarom gevraagd hebben en om daarmee in de drukkosten en verzendkosten te kunnen besparen. De Schietsport zal jaarlijks vier maal, één keer per kwartaal, digitaal en/of in drukvorm, worden uitgebracht. De digitale Schietsport wordt in een GRATIS app aangeboden voor mobiele apparaten, en via de kiosk voor de PC of laptop.
KNSA-schutters die de Schietsport voortaan altijd digitaal willen ontvangen, kunnen dit via het online formulier kenbaar maken.

Het invullen van uw KNSA-licentienummer c.q. relatienummer (= Loginnaam), uw postcode (= wachtwoord) en uw e-mailadres (= verificatie) is voldoende om die keuze aan de KNSA door te geven. Vanaf dat moment wordt de verzending per post stopgezet en ontvangt u als ‘digitale lezer’ automatisch een bericht wanneer een nieuwe uitgave in de Schietsport-kiosk klaarstaat.

Meer nieuws